Julia Om

Med pirr i kroppen och beslutsamhet i blicken

Nu har det änligen blivit dags att börja frilansa på riktigt. Igår damp f-skatten ned på mattan och jag kan nu stolt kalla mig egenföretagare. Så spännande men också lite läskigt. Hur kommer det gå? Jag har stött och blött detta de senaste 2 åren så nu känner jag mig redo att göra detta.

Jag har under de senaste dagarna gjort om hela min portfolio och grottat ned mig i wordpress. Från att ha haft en hatkärlek innan wordpress och jag har vi nu kommit till en gemensam förståelse med hjälp av medlaren och tolken Visual composer. Halleluja!  Från att prata helt olika språk så kan vi nu förstå varandra och jag behöver inte ens skriva en rad kod, bara ”drag and drop”. Detta var en av sakerna som jag hade satt upp på min lista över beslut som rör proritering och vad jag ska lägga min tid på. Jag förstår kod men jag är ingen kodare och kommer aldrig att bli så för att jag ska kunna fokusera på det jag är bra på så blev valet lätt. Så nu kan ni gå in och Oha och Aha på min nya portfolio.

Det är så många saker som gör att jag älskar mitt jobb, så som möjligheten att fokusera på storytelling och berättande. Detta är för mig fantastiskt givande och utvecklande sätt att jobba på och skapar både mervärde för mig som kreatör men också för målgruppen. Det är detta som gör mitt jobb inom media så fantastisk och spännande tycker jag. Jag ser nu fram emot alla roliga projekt som jag ska bli en del av och hur mycket häftiga filmer som ska ut och rulla.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *